Shrek dostal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Shrek dostal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy

Americký šoubyznys má dost… Vlastní hvězdy na hollywoodském chodníku slávy se dočkal i zelený zlobr Shrek.

Americký šoubyznys má dost… Vlastní hvězdy na hollywoodském chodníku slávy se dočkal i zelený zlobr Shrek.

Hvězdu získal titulní hrdina série animovaných filmů ve čtvrtek, v předvečer uvedení čtvrtého pokračování jeho příběhů Shrek: Zvonec a konec do kin.

Slavnostního odhalení 2408. hvězdy na hollywoodském chodníku se zúčastnili figurant v kostýmu Shreka a herci Mike Myers a Antonio Banderas, kteří propůjčili hlasy zelenému zlobrovi, respektive kocourovi v botách. Ceremoniálu byl přítomen i Jeffrey Katzenberg, šéf studia DreamWorks, které Shreka vytvořilo.

„Dostat se z bažiny ke hvězdě na hollywoodském bulváru podle mě představuje skvělý hollywoodský sen," prohlásil Katzenberg. Jako všechny hvězdy připomínané na tomto chodníku je i Shrek nyní zcela jistě součástí naší kultury," dodal.

Shrek není první animovanou postavou, která si vydobyla místo na chodníku slávy. Svou hvězdu zde mají například Mickey Mouse, Kačer Donald, Medvídek Pú, Sněhurka nebo Simpsonovi.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

24. 5. 2010, 9:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.