Bára Štěpánová - Už točí Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bára Štěpánová - Už točí Ordinaci!

Bára Štěpánová už začala natáčet Ordinaci v růžové zahradě, kde si zahraje sestřičku.
Bára Štěpánová už začala natáčet Ordinaci v růžové zahradě, kde si zahraje sestřičku. (TV Nova, ara)

Herečka Bára Štěpánová (50) naskočila do rozjetého vlaku »seriálu« Ordinace v růžové zahradě 2! „Budu taková druhá Iva Janžurová z první Nemocnice na kraji města, která ale bude mít trable se svým tatínkem,“ prozrazuje oblíbená vnadná zrzka, která v kamenické nemocnici posílí tým zdravotních sester.

Podle zákulisních informací si Štěpánová díky účinkování v Ordinaci přijde na deset tisíc korun za natáčecí den. To ale nebyl jediný důvod, proč herečka na spolupráci kývla. „Už na první schůzce mi šéfka projektu Lenka Hornová nastínila takovou ideu, že by má postava sestřičky vycházela částečně z role Ivy Janžurové z první Nemocnice na kraji města, což mě nadchlo,“ vysvětluje Štěpánová, proč roli přijala. „Budu velice pečlivá sestřička, ale má role nebude jednobarevná. Budu mít trable se svým tatínkem,“ svěřila se drobná herečka, která je v soukromí dosti rázná.

V seriálu taková ale moc nebude. „Diváci mají rádi příběhy lidí, kteří jsou i přes svou zdánlivou ráznost či tvrdost citliví a zranitelní,“ říká Štěpánová, která si i přes počáteční obavy natáčení užívala. „Měla jsem strach, že to bude hrozný fofr, ale scény jsme i zkoušeli, a třeba práce s Verunkou Jeníkovou byla skvělá,“ pochvaluje si Bára. „Byl to sice už můj druhý natáčecí den, ale v ten první jsem se tam jen mihla,“ dodává. Novou posilou Ordinace po boku Štěpánové bude i Jan Kanyza (62) jako ředitel nemocnice, Jan Čenský (49) coby primář či jeho adoptivní syn Ben Cristovao (22).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.