Povodně zasáhly i slavné osobnosti - Špinarová zůstala bez proudu! Teď prchá do Čech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Povodně zasáhly i slavné osobnosti - Špinarová zůstala bez proudu! Teď prchá do Čech!

Věra Špinarová
Věra Špinarová (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Příroda v těchto dnech dokazuje, že si jsou před ní všichni rovni. Ve vodou postižených oblastech žije i legenda folkloru Jarek Nohavica (56), rodina herečky Andrey Kerestešové (25) či zpěvačka Věra Špinarová (58)! Té nejde v jejím domku nedaleko Fulneku na Ostravsku proud, a tak z ohrožené oblasti prchá pryč!

„Už čtrnáct dní tady prší, naštěstí nás to nezaplavilo. Bohužel jsme ale byli bez elektřiny. Zasáhla nás totiž strašná vichřice, která polámala dost stromů,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka, která dává vše za vinu politikům. „Vždycky během povodní naslibují, že se to už nestane, protože postaví víc přehrad, postarají se o větší zabezpečení, ale potom skutek utek. Nikdo si už nevzpomene, že si někteří lidé staví své domovy poněkolikáté. Moc jim držím palce a nedokážu si představit, jak na tom musí být psychicky,“ rozhněvala se Špinarová, která míří do Čech. „Dva týdny jsem neviděla sluníčko. Těším se, až dojedu do Českých Budějovic, kde mám koncert, a uvidím ho,“ dodává zpěvačka. V Čechách raději možná i pár dní zůstane.

A jak je na tom Nohavica, o němž je známo, že by svou milovanou Ostravu nikdy neopustil? „Jarek se má dobře. Žije v centru Ostravy, kam voda nezasáhla,“ promluvila za svého kamaráda Špinarová.

Nejhůř dopadla rodina slovenské herečky Andrey Kerestešové, hvězdy seriálu Vyprávěj. Voda totiž na Slovensku zatopila celou její rodnou vesničku Hlinné. „Myslím na místní, přeji jim hodně sil,“ svěřila se deníku Aha! Kerestešová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.