Válka o hvězdy talentových soutěží: Nova ulovila Banášovou, Prima Bílou - Co teď bude s Marešem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Válka o hvězdy talentových soutěží: Nova ulovila Banášovou, Prima Bílou - Co teď bude s Marešem?

Zatímco Mareš vůbec neví, zda o něj nějaká televize bude stát, Banášová už má kšeft na Nově a Markíze jistý.
Zatímco Mareš vůbec neví, zda o něj nějaká televize bude stát, Banášová už má kšeft na Nově a Markíze jistý.

Zatímco Nova s Markízou pro chystaný pořad Talentmania ohlásily Adelu Banášovou a šušká se i o porotcích Paľo Haberovi a Zdeňku Troškovi, Prima a Jojka pyšně představily porotce Česko Slovensko má talent – Jana Krause s Lucií Bílou a producentem Jarom Slávikom. Co ale bude s moderátorem Leošem Marešem?

„Může ho mít konkurence i my. Do dvou dnů bude jasno. Je zde však i možnost, že nebude moderovat nic. Jak se říká: kdo chce víc, nemá nic,“ prozrazuje zdroj z Novy. Mezi ní a Primou se rozhořel ostrý konkurenční boj. Nova si věří a doufá, že protivníky opět převálcuje. Jenže televize Prima s Jojkou včera vytáhly první triumfy – zpěvačku Lucii Bílou a moderátora Jana Krause. „Dopředu říkám, že já na soutěžící nebudu zlý,“ dušoval se moderátor pořadu České televize Uvolněte se, prosím. Veřejnoprávní stanici jeho působení na Primě nevadí, ale… „Jen by nás zajímalo, zda pan Kraus bude mít dostatek času na práci u nás?“ ptá se mluvčí ČT Ladislav Šticha.

Kraus nyní vyjednává o nových podmínkách smlouvy, do té doby na obavy stanice nechce reagovat. „Vůbec mi nevadí, že budu brečet před celým národem. Chci vidět obyčejné lidi, jak si plní americký sen, stejně jako kdysi já, bývalá švadlena,“ těší se na porotcování zase Bílá. Prima angažuje dva mužské moderátory, vysílat bude od září výhradně z Bratislavy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.