Rolins & Bílá: Spolu ve filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rolins & Bílá: Spolu ve filmu!

Dara Rolins bude ve filmu učitelkou!
Dara Rolins bude ve filmu učitelkou!  (Aha! – Martin Hykl, Dan Černovský, David Kundrát)

Lucie Bílá (44) se konečně dočká vytoužené dcerky! Matka jediného syna Filipa se posledních několik let marně snažila znovu otěhotnět, ale nakonec jí osud vytouženou holčičku dopřeje jen na fi lmovém plátně. Režisér F. A. Brabec totiž chystá hvězdně obsazený fi lmový muzikál pro děti, kde si zpěvačka zahraje maminku. A sekundovat jí bude i Dara Rolins!

Lucie Bílá (44) se konečně dočká vytoužené dcerky! Matka jediného syna Filipa se posledních několik let marně snažila znovu otěhotnět, ale nakonec jí osud vytouženou holčičku dopřeje jen na filmovém plátně. Režisér F. A. Brabec totiž chystá hvězdně obsazený filmový muzikál pro děti, kde si zpěvačka zahraje maminku. A sekundovat jí bude i Dara Rolins!

Hlavní dětskou roli získala pětiletá Amélie, dcera Lucie Zedníčkové (41) a »vnučka« Pavla Zedníčka. Malá Amélie však herecké geny a talent určitě nezdědila po Pavlovi, jehož vnučkou je pouze na papíře. Zedníček totiž Améliinu maminku Lucii pouze vychoval, Amélii snad ani nezná. Pavel se s Lucií nestýká a ani jeden z nich o příčinách už několik let trvajícího sporu nechce mluvit. „Mikuláše (druhé dítě Lucie Zedníčkové, pozn. red.) jsem viděl naposledy asi před sedmi lety a tu malou holčinu jsem viděl letmo tak před rokem. Říkají mi známí, že je šikovná a hezká. Takový je život a Luciino rozhodnutí. Respektuju to,“ říká o odcizení Zedníček.

Režisér muzikálu pro děti »V peřině« pětiletou Amélii obklopí superhvězdným »dospěláckým« obsazením. Kromě maminky Lucie Bílé se na plátně objeví i babička, kterou bude hrát Eliška Balzerová (60), či učitelka z mateřské školy v podání Dary Rolins (37). Tatínka by si měl zahrát Karel Roden. O roli usilovala i modelka Simona Krainová, nakonec se však ve filmu neobjeví.

Lucie Bílá

Pětiletá Amélie, dcera Lucie Zedníčkové, bude hlavní hvězdou filmového muzikálu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.