Karel Gott - Poprvé vyvenčil své štěně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott - Poprvé vyvenčil své štěně!

Karel Gott se hned po návratu z Německa vydal na první vycházku se štěnětem Stellou.
Karel Gott se hned po návratu z Německa vydal na první vycházku se štěnětem Stellou. (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Slavík Karel Gott (70) se už vrátil z německého Mnichova, a mohl se tak konečně pomazlit se svým novým přírůstkem do rodiny! Kdo by si ale myslel, že zamířil za vnoučkem Vojtíškem, kterého mu porodila dcera Lucie (22), ten by se pěkně mýlil. Jeho první kroky vedly domů za manželkou Ivankou, dcerkami Charlottkou a Nellinkou a štěnětem Stellou, které hned vyvenčil.

„Za dcerou zajdu později, není jí dobře,“ vysvětloval Mistr, proč dal přednost štěněti před vnoučkem. I když stále nemohl spatřit malého Vojtíška, kterého jeho dcera Lucie porodila tuto sobotu, radosti v jeho tváři bylo i tak mnoho. Venčení je pro něj velký relax a hned napoprvé v něm našel zalíbení. „Je to roztomilé štěňátko. Celým jménem se jmenuje Call Me Stella Rusty Love,“ prozradil Gott. „»C« v prvním slově proto, že je třetí v abecedě a naše Stellinka byla třetí z vrhu. A Rusty Love je název chovné stanice, ze které ji máme,“ vysvětluje zpěvák dlouhé jméno fenky zlatého retrívra. Největší radost z malé fenečky měly ale Gottovy dcerky. „Holčičky se kolem Stellinky neustále motají a už ji seznámily i s naším králíčkem Maxem,“ smála se Ivanka Gottová.

I tihle slavní mají hafany

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.