Speciál Aha!: Děťátka slavných! Karel Gott má vnoučka Vojtíška! Propásl porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Speciál Aha!: Děťátka slavných! Karel Gott má vnoučka Vojtíška! Propásl porod!

Karel Gott je šťastný muž. Konečně má vnouče - a navíc kluka!
Karel Gott je šťastný muž. Konečně má vnouče - a navíc kluka!  (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Martin Pekárek, ara)

To je, panečku, krásná jarní nadílka! Tento týden se – téměř jako předzvěst dnešního Dne matek – v českém showbyznysu narodilo hned několik krásných miminek. Herci Romanu Vojtkovi (38) porodila dcerku Editu jeho manželka Tereza, ze zdravého miminka se těší také modelka Daniela Frantzová (28) s partnerem a včera se zaradoval také Karel Gott (70). Konečně se stal dědečkem, a navíc má vnuka, Vojtíška! Nedělní Aha! proto připravilo speciál ke Dni matek o NEJ děťátkách v našem showbyznysu.

Pro Gotta je to krásný víkend. Jeho dceři Lucii, kterou má s prodavačkou Ivetou Kolářovou, se v sobotu narodil syn Vojtíšek. Gottovi, který má čtyři dcery a vždy si přál zplodit syna, se tak prostřednictvím dcery částečně splnil sen. Zdá se totiž, že Lucie konečně prolomila rodinné prokletí. Celá léta se do rodiny Gottových rodily jen samé holky, v sobotu tomu ale bylo jinak. Lucka a Gottův zeť Honza Kovařík se dočkali prvního potomka – a je to kluk jako buk! Měří 50 cm a váží 3,21 kg.

Přestože u porodu byla celá rodina, Mistr se musel omluvit. „Jsem šťastný, že se ze mě stal dědeček. Lucka mi už volala, ale já jsem pracovně v Německu. Uvidím se s ní hned, jak se vrátím,“ svěřil se Nedělnímu Aha! Gott. „Těším se, až se na jaře venku posadím s kočárkem,“ řekla včera serveru Blesk.cz, který informaci přinesl, šťastná maminka Lucka.

Gott přitom dceru Lucii už před lety zaopatřil prakticky na celý život. Daroval jí byt za šest milionů v pražských Košířích, který dokonce i luxusně vybavil. „Tatínek mě strašně moc překvapil. Nejen tím, že mi dal krásný byt, ale hlavně tím, že ho i sám zařídil,“ pochvalovala si Gotta tenkrát ještě nastávající maminka.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Lucka s otcem Karlem.

Gottova dcera Lucie se svým manželem Honzou, kterému v sobotu dala prvního potomka.

Děti slavných:

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.