Michael Douglas: Vězení zachránilo synovi život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michael Douglas: Vězení zachránilo synovi život!

Michael Douglas je nakonec rád, že jeho syn Cameron sedí za mřížemi.
Michael Douglas je nakonec rád, že jeho syn Cameron sedí za mřížemi.

Jak se říká, všechno špatné pro něco dobré. Své o tom ví i Michael Douglas. Ten sice dělal všechno pro to, aby jeho syn Cameron nemusel do vězení za prodávání dealerství drog, teď ale uznává, že mu vězení syna paradoxně zachránilo.

Jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Své o tom ví i herec Michael Douglas. Ten sice dělal všechno pro to, aby jeho syn Cameron nemusel do vězení za prodávání drog, teď ale uznává, že mu vězení syna paradoxně zachránilo.

Dělal psí kusy, psal dopisy soudu, přimlouval se. Nic ale nepomohlo a syn Michaela Douglase skončil před dvěma týdny ve vězení za prodej drog. Teď ale pětašedesátiletý herec rozhodnutí soudu přehodnotil a je rád, že nezbedný synek Cameron (31) sedí v chládku.

Klučík slavné hollywoodské hvězdy totiž drogy nejen prodával, on je i bral. A to už od třinácti let! Hrozilo tedy, že se každou chvíli předávkuje nebo ho někdo zabije, aby ho okradl. V neposlední řadě hrozila sebevražda pod vlivem narkotik. A taková obava byla čím dál tím opodstatněnější.

„Jsem rád, že je ve vězení pod dohledem. Nemůže se mu nic stát. Naopak se tam může napravit a začít znovu s čistým štítem,“ nechal se Douglas slyšet v televizní show. „Kdyby nešel do vězení, asi už by nebyl dlouho mezi živými,“ šokoval také a přiznal, že si na tom část viny nese i on. V době Cameronova dospívání prý nebyl zrovna vzorným otcem a nevěnoval se mu tak, jak by si chlapec zasloužil.

Související články:

Drogové prokletí rodiny pokračuje! Michael Douglas se hroutí! Syna mu poslali do vězení

Michael Douglas zdrcený kvůli synu Cameronovi: Už sedí natvrdo! I po zatčení chtěl drogy

Foto ara

(iec)

5. 4. 2010, 7:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.