Bulharský byt Leoše Mareše: Stál o 2,3 milionu víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bulharský byt Leoše Mareše: Stál o 2,3 milionu víc!

Tajnůstkář Leoš koupil byt v Bulharsku pro rodinu. Po potížích v manželství se s touhle myšlenkou bude muset rozloučit.
Tajnůstkář Leoš koupil byt v Bulharsku pro rodinu. Po potížích v manželství se s touhle myšlenkou bude muset rozloučit. (Aha! – M. Pátek, www.hermesapartments.com, ara)

To, že si nejslavnější český moderátor Leoš Mareš (34) potrpí na luxus, není nic nového. Už před časem se objevily zprávy o tom, že si v bulharském letovisku Carevo nedaleko Burgasu pořídil byt. Měl stát 3,2 milionu korun a být těsně před dokončením. Pak vše náhle utichlo a dokonce se spekulovalo o tom, že zpráva o pořízení bytu byla jen reklamním tahem jedné cestovní kanceláře a prodejce nemovitostí v Bulharsku. Nedělnímu Aha! se ale podařilo zjistit, jak se věci mají, a dokonce i to, že moderátor za byt nejspíš utratil hned o pár milionů víc!

Apartmány jsou už dokončeny a dokonce proběhlo slavnostní otevření. Byt si moderátor skutečně koupil a ne pronajal, jak se dlouho spekulovalo. Na stránkách prodejce bytů v této luxusní čtvrti Careva je dokonce fotka s Marešem, takže je prokazatelné, že moderátor toto místo určitě minimálně jednou navštívil! Co si vlastně Mareš koupil a kolik ho to stálo? Zahráli jsme si na zájemce o koupi a získali informace o úplně stejném apartmánu, který je stále volný a těsně sousedí s Leošovým. Podle informací prodávajícího má celkem 130 m² včetně terasy a stojí zhruba 5,5 milionu korun, což je o 2,3 milionu více než se původně uvádělo! Jak je to možné? Na to nám zástupce prodejce odmítl odpovědět s tím, že informace o svých klientech zásadně neposkytují. Pravdu tak bude nejspíš znát jen Leoš.

Výhled z terasy volného apartmánu – v protějším domě má svůj byt Leoš Mareš.

Obývací pokoj se vstupem na rozlehlou terasu.

Kuchyňský kout.

Koupelna se záchodem a domovním telefonem.

Ložnice, která je stejně jako ostatní pokoje vybavena klimatizací.

Celková rozloha: 120 m2

Uvnitř komplexu jsou dva velké bazény pro majitele bytů.

Komplex, kde si Mareš koupil byt, je zhruba 50 metrů od pláže.

Leoš Mareš při slavnostním otevření komplexu, kde si koupil byt.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.