Rihanna si zase hraje na lesbu! Hraje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rihanna si zase hraje na lesbu! Hraje?

Jaký má skutečně vztah Rihanna (vlevo) ke své kamarádce?
Jaký má skutečně vztah Rihanna (vlevo) ke své kamarádce? (Fakt.pl)

Před několika dny přiletěla zpěvačka (22) do Německa. Vystoupila, zazpívala, a pak vyrazila pařit. Ruku v ruce s jinou dívkou…

Odhalení? Den po vystoupení si Rihanna pro svou zábavu vybrala největší klub ve Frankfurtu. Vstoupila do něj ve společnosti své nejlepší přítelkyně. Ruku v ruce. Opět vyvolává dohady, zda jen provokuje, nebo se něco nového klube…

Kdo by se jí divil, že stojí o trochu ženské něhy. Poslední vztah zpěvačky původem z Barbadosu vlastním jménem Robyn Rihanna Fenty skončil surovým napadením.

„Všichni lidé se rodí se schopností být přitahováni oběma pohlavími. Dovedu si představit, že bych chodila s nějakou ženou,“ dala podobným dohadům nedávno korunku sama Rihanna. Už se snad rozhodla?

Nebyla by první ani poslední. Ke svým sexuálním zkušenostem se už přiznaly například zpěvačka Pink, herečka Angelina Jolie i třeba Megan Fox.

Jsou také lesby

Aneta Langerová

„Jsem velice šťastná. Iva je pro mě takové stvoření dobra. Věří v to, v co věřím já, a vidí v tom smysl," prohlásila zpěvačka v momentě, kdy musela jít s pravdou ven. Řeč byla o ředitelce vydavatelství Supraphon Ivě Millerové (39).

Lindsay Lohan

Občas žije se svou přítelkyní Samanthou Ronson. Občas se ale i porvou a dají si přestávku.

I ony měly „něco“ se ženami

Fergie (zpěvačka Black Eyed Peas)

Vyrůstala na předměstí Los Angeles, ve čtvrti zvané Hacienda Heights. Tady vedla Stacy Ferguson až do svých 18. narozenin velmi spořádaný život. Ovšem jakmile dospěla, začala se chovat jako utržená ze řetězu! „První sex jsem měla teprve v 18... Tehdy jsem získala i pár lesbických zkušeností!“ Přiznává se.

Lucy Liu (američká herečka asijského původu)

Její přátelé ze studií vyprávějí, že měla celý pokoj oblepený plakáty nahých dívek. „Ženy jsou přece krásné bytosti, a když se zamilujete, neřešíte, jakého pohlaví je osoba vašeho zájmu,“ připouští, ale své lesbické úlety už neupřesňuje.

Geri Halliwell (zpěvačka, exSpice Girl)

Sama se přiznala: „Bylo to jen jednou, trochu jsem experimentovala. Zjistila jsem, že mi prsa nevadí, ale to ostatní není můj šálek čaje.“

Paris Histon (párty girl, „zpěvačka“)

Koho by to překvapilo. Dědička hotelového impéria se nijak netají tím, že v sexu už vyzkoušela kdeco, i lesbickou lásku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.