Odhalené tajemství Evy Pilarové - Svatba v kriminále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odhalené tajemství Evy Pilarové - Svatba v kriminále!

Fotografie
Fotografie (internal)

Milostné eskapády Evy Pilarové (70) byly dlouhou dobu tabu, až teď o všech svých osudových mužích zpěvačka poprvé promluvila! Dnes již potřetí vdaná swingová legenda na muže nikdy neměla štěstí – první dva manželé jí utekli, jeden partner tragicky zahynul, a vdávat se chtěla dokonce i ve vězení!

První manžel Milan Pilar, s nímž má syna Milana mladšího, Evu přivedl do Divadla Semafor. Záhy však emigroval. Stejně jako její druhý muž, zpěvák Jaromír Mayer. O další vztah přišla Pilarová při havárii letadla roce 1973, kdy tragicky zahynula celá její kapela.

Dodnes zpěvačka nechce komentovat ani svůj dlouhý vztah s producentem a pozdějším kapelníkem Hany Zagorové Karlem Vágnerem (68).

Potřetí se Eva vdala v roce 1984 za tanečníka Jana Kolomazníka, s nímž je dodnes.

Před svatbou ale měla kdysi ještě jednou. Brát si měla muzikanta Pavla Sedláčka (68), a to ve chvíli, kdy byl na rok a půl ve vězení! Obvinili ho z toho, že způsobil našemu devizovému hospodářství škodu v částce několika desítek tisíc korun, když podvodným způsobem zakoupil v Západním Berlíně osobní vůz a uvedl v omyl celní orgány. „V tom kriminále za mnou přišla a říkala, že uděláme svatbu. Sehnala si i příslušný povolení, ale nakonec k tomu nedošlo,“ přiznává Sedláček v dokumentu, který ke zpěvaččiným 70. narozeninám dnes večer odvysílá televize Prima v rámci cyklu Top Star Extra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.