»Neúspěšná« deska Karla Gotta - Mistra pokřtila milenka Langerové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Neúspěšná« deska Karla Gotta - Mistra pokřtila milenka Langerové!

Cédéčko pokřtili Iva Milerová (vlevo), šéf Moravanky Jan Slabák a Karel Gott.
Cédéčko pokřtili Iva Milerová (vlevo), šéf Moravanky Jan Slabák a Karel Gott. (Aha! – Martin Hykl)

Hvězda československého a německého popu Karel Gott (70) natočila cédečko plné lidovek! Album s názvem Lidovky mého srdce vydala společnost, které šéfuje přítelkyně Anety Langerové (23) Iva Milerová. Gott si je již dnes jistý, že deska skončí prodejně fiaskem.

„Řekli jsme stop komerčnímu úspěchu a natočili si tohle cédečko pro radost,“ svěřil se na akci, která proběhla v restauraci u pražských Starých zámeckých schodů. „My zase doufáme, že komerčně úspěšné nakonec bude,“ smála se ředitelka Supraphonu a přítelkyně Langerové Milerová.

Mistr s křtem spokojený nebyl. „Bylo to na můj vkus příliš rozvleklé a zdlouhavé. A zvuk nebyl vůbec dobrý. Když jsem zpíval, byl takový utlumený,“ postěžoval si Gott, kterého přišla podpořit i manželka Ivana s dcerkou Charlottou. Mladší Nelly chyběla. „Jsou jí dva roky a nevydržela by tu. Charlotta už ví, kdy nemá zlobit a rušit, ale dvouleté holčičce to ještě nevysvětlíte,“ vysvětloval zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.