Peter Nagy: Ukázal novou přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Peter Nagy: Ukázal novou přítelkyni!

Peter Nagy se svou novou přítelkyní
Peter Nagy se svou novou přítelkyní (Marek Pátek)

Zpěvák a fotograf Peter Nagy (50) ukázal svou novou přítelkyni.

Mladičká Jana doprovodila zpěváka Petera Nagyho na slavnostní večer mezinárodní soutěže Miss ČR Central Group. „Je můj nový objev, můj poklad,“ rozplýval se zpěvák nad modrookou kráskou. A i když bylo v té době kongresové centrum hotelu Clarion plné nejkrásnějších dívek Česka i Slovenska, měl oči jen pro ni. „On když Peter sleze z toho pódia, tak umí dokázat, že jste pro něj ta jediná,“ pochvalovala si partnera Jana a dala najevo, že žárlivost není jejich problém.

V novém formátu soutěže Miss ČR - SR Central Group, kde soutěžilo šest nejkrásnějších dívek ze soutěže Miss Uneverse SR a šest z Miss ČR, zvítězili překvapivě Slovenky. A Peter pro to má své vysvětlení: „Myslím, že slovenským děvčatům hodně pomohlo, že za jednu esemesku dostaly dva hlasy, ale musím říct, že nikde nemají tak krásné dívky jako máme v Česku i na Slovensku,“ říká.

Během celé show vystoupili vedle Karla Gotta, Bolka Polívky nebo Mariána Labudy také slovenští No Name spolu s tuzemskou kapelou Chinaski. Bylo to pro ně naposledy, co si v televizním přenosu zahráli společnou písničku Ná, ná, ná, a tak nezapomněli po přenosu tuto derniéru pořádně zapít.

Frontman No Name Igor Timko s Michalem Malátným, leadrem Chinaski.

Tatána Kuchařová se šesti nejkrásnějšími dívkami České republiky po své pravici a nejkrásnějšími Slovenkami po levici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.