Miss Česko – Slovensko 2010 - Čekání na Gotta! Vystoupí, nebo ne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Miss Česko – Slovensko 2010 - Čekání na Gotta! Vystoupí, nebo ne?

Dvanáct vybraných fi nalistek Miss ČR a Miss Universe Slovenské republiky představí i svatební šaty – třeba loňská vicemiss ČR Hana Věrná.
Dvanáct vybraných fi nalistek Miss ČR a Miss Universe Slovenské republiky představí i svatební šaty – třeba loňská vicemiss ČR Hana Věrná.  (Aha! – Daniel Černovský)

Už dnes večer se na obrazovkách České televize objeví nový pořad organizátorů Miss ČR v čele s režisérem Jiřím Adamcem a prezidentkou soutěže Taťánou Kuchařovou, který má založit novou tradici: Miss Česko – Slovensko 2010!

Právě federálnost nového projektu byla podle Kuchařové jedním z důvodů, proč Miss ČR nadále neusilovala o licenci na Miss World. To však Jiřímu Adamcovi nedělalo takové starosti jako zdraví Karla Gotta (70), který má být jednou hvězd pořadu. Jeho nedávná operace vyhřezlé ploténky, bolesti a opakovaná hospitalizace zpěváka totiž Mistrovu účast dlouho ohrožovala.

Jestli tedy Gott společně s Bolkem Polívkou, Marianem Labudou či Tomášem Matonohou na charitativním večeru majitele soutěže – společnosti Central Group – opravdu vystoupí, se dozvíme už večer.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.