Osamocená Kate Winslet: Utěšuje ji DiCaprio! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Osamocená Kate Winslet: Utěšuje ji DiCaprio!

Ocsarový pár Sam a Kate je již minulostí.
Ocsarový pár Sam a Kate je již minulostí.

Hollywoodská hvězda Kate Winslet (34) prožívá nelehké období. Krach manželství se Samem Mendesem (44) ji dává pořádně zabrat.

Hollywoodská hvězda Kate Winslet (34) prožívá nelehké období. Krach manželství se Samem Mendesem (44) ji dává pořádně zabrat.

Ještě že má ramena hereckého kolegy Leonarda DiCapria. Právě na nich prý Kate roní hektolitry slz. „Už od Titanicu si s Leem padli do oka. jsou si tak blízcí! Vyspěli spolu na plátně i v jejich soukromých životech, proto je jediný, kdo by ji mohl zase dát dohromady,“ prozradila jedna z Katiných přítelkyň.

Ačkoliv pár oficiálně pár důvod rozchodu neuvedl, mluví se o tom, že velké neshody mezi manželi už panovaly při natáčení postelových scén Kate a Leonarda ve filmu Nouzový východ, jenž Mendes režíroval. Jak se ale herečka nechala slyšet, mezi ní a hereckým kolegou je čistě jen přátelství, které jí teď má pomoct se znovu postavit na nohy.

Jako jedna z dalších příčin rozpadu manželství se tisku objevilo takzvané Oscarové prokletí. To spočívá v tom, že herečkám, které obdrží Oscara, krachne do roka vztah a to se v případě Kate potvrdilo.

Letošní předávání zlatých sošek opanovala jako nejlepší herečka Sandra Bullock. Jestli i ona zplatí za vysněné ocenění svým manželstvím, ukáže až čas.

Kate teď utěšuje Leonardo DiCaprio. Prý je ale mezi nimi jen přátelství.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.