Hanychová dětskou vedoucí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Hanychová dětskou vedoucí!

Děti Agátu prosily, aby se jim podepsala. Ta měla radost, a aktivně všem věnovala s podpisemi vlastní fotografie.
Děti Agátu prosily, aby se jim podepsala. Ta měla radost, a aktivně všem věnovala s podpisemi vlastní fotografie. (: archiv Petry Macháčkové)

BEROUN – Agáta Hanychová (21), dcera herečky Veroniky Žilkové a druhá vicemiss ČR 2005, se na tři dny stala vedoucí na dětském táboře u Berouna!

Agáta Hanychová (21), dcera herečky Veroniky Žilkové a druhá vicemiss ČR 2005, se na tři dny stala vedoucí na dětském táboře u Berouna!

Co ji k tak netradiční práci přivedlo? „Jela jsem se podívat na tábor za svou kamarádkou Petrou Macháčkovou, která tam dělá vedoucí, a trochu jsem jí s tím pomohla,“ přiznala Agáta, jak se stala dětskou vedoucí. „Měla jsem na starosti děti od osmi do patnácti let. Všechny byly úžasné. Hráli jsme spoustu her a dokonce jsem dostala diplom za největšího otužilce. Myla jsem si totiž hlavu v umývárně, kde bylo určitě pod nulou,“ svěřila se deníku Aha! otužilá Agáta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.