Švehlík z Kriminálky Anděl a Schneiderová z Pojišťovny štěstí: Po nevěře Jitky a rozchodu se vrátili k sobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Švehlík z Kriminálky Anděl a Schneiderová z Pojišťovny štěstí: Po nevěře Jitky a rozchodu se vrátili k sobě!

Švehlík doprovází svou manželku a dceru k autu.
Švehlík doprovází svou manželku a dceru k autu. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Manželství hvězdy nejnovější řady »novácké« Pojišťovny štěstí Jitky Schneiderové (36) a Davida Švehlíka (37) z Kriminálky Anděl je zachráněno! Poté, co se Švehlík od své manželky a čtyřleté dcerky Sofi e Anny kvůli nevěře Jitky odstěhoval, žije teď rodinka opět pohromadě!

To je ale idylka! Reportéři deníku Aha! totiž načapali Schneiderovou, jak v časných ranních hodinách vychází z bytu, který si její manžel David nově pořídil. Ba co víc! Jako své trvalé bydliště všude udává adresu jeho bytu na Vinohradech, kam se Švehlík po její nevěře se špičkovým manažerem Davidem Císařem odstěhoval! „Už kvůli dcerce se rozhodli znovu to spolu zkusit,“ potvrzuje teď Davidův známý.

Při tomto hereckém manželství stáli všichni svatí. Vypadalo to, že tihle dva se již dohromady nedají, reportéři deníku Aha! je ale načapali, jak spolu vycházejí ze Švehlíkova nového bytu. „Vypadali spolu spokojeně. Švehlík doprovodil svou manželku a dcerku k autu a šel zase nahoru. Jeho žena poté odvezla dcerku do školky. Chovali se jako šťastná rodinka,“ popisuje situaci před Švehlíkovým bytem na Vinohradech náš fotoreportér.

Co zapříčinilo obrat o sto osmdesát stupňů? Zabojoval bývalý adept na kněžské roucho a doživotní celibát o svou rodinu? Nebo si Schneiderová uvědomila, že pro její dcerku nikdo nebude lepším otcem než její vlastní? A vydrží to hvězdnému páru, nebo se jejich idylické manželství rozpadne při sebemenší krizi či hned, jak se objeví další zámožný muž na obzoru? Na odpovědi si budeme muset počkat.

David na procházce s dcerou.

I když měl v autě malé dítě, řítil se Švehlík rychlostí 160 kilometrů v hodině, chvílemi i 180 km/h. Stihl udělat i zastávku.

Herec strávil s holčičkou hodinu v hradecké nemocnici. Je snad nemocná? Poté jí jede koupit hračku. Pak konečně vyrážejí na hory.

Konečně na horách! Jako správný taťka vzal David dcerku na ramena.

V baru se malá slečna bavila, hvězdný tatínek se ale tvářil naprosto odevzdaně. Stýská se mu už po ženě Jitce? Nebo za to mohlo množství piv a panák, co stihl od oběda vypít?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.