Potkali jsme Angelinu v L.A.: Na Oscarech chyběla, v obchodech ne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potkali jsme Angelinu v L.A.: Na Oscarech chyběla, v obchodech ne

Angelina Jolie předávání Oscarů v Los Angeles vynechala, nákupy v luxusních obchodech nikoliv.
Angelina Jolie předávání Oscarů v Los Angeles vynechala, nákupy v luxusních obchodech nikoliv. (- Luboš Procházka, ara(ex)11.3.2010, 11:45)

Na červeném koberci při Oscarech Angelina Jolie (34) s manželem Bradem Pittem (46) scházela. Při vyhlašování filmových cen byli oba i s dětmi v Benátkách, kde Jolie natáčí film. Přesto se do Los Angeles podívala. Přinejmenším na nákupy, kde jsme ji i potkali.


Kliknutím zvětšete


Nejlépe vydělávající filmovou star Angelinu Jolie se podařilo redaktorovi Aha! zastihnout ve slavné luxusní ulici Rodeo Drive ve čtvrti Los Angeles Beverly Hills. Pochopitelně na nákupech. „Poté, co město utichlo po předávání Oscarů jsme vyrazili do ulice, kde Julia Roberts nakupuje oblečení ve filmu Pretty Woman, která může být atraktivní především pro movité celebrity, a vyplatilo se. Objevila se tu Angelina,“ popisuje reportér deníku Aha! Luboš Procházka. „Byla bez Brada, za rohem ulice na ni čekal v autě řidič,“ poznamenal ještě.


Hvězda právě zacházela do obchodu s botami. Ještě předtím se ji však podařilo redaktorovi vyfotit. Nebylo to ale snadné. Po celou dobu se v její blízkosti pohyboval bodyguard! Nové boty si nekoupila, a tak zašla hned do obchodu vedle, kde prodávali kabelky. Tam už byla delší dobu. Navíc si zřejmě redaktora všimla a po manévrech v obchodě se jí podařilo zmizet…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.