Kolářová, Adamovská, Jirásková, Issová... Dámám vládne nikotin! Aneb Dým a smog v českém showbyznysu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kolářová, Adamovská, Jirásková, Issová... Dámám vládne nikotin! Aneb Dým a smog v českém showbyznysu!

Zlata Adamovská (50)S cigaretou ve společnosti se objevila úplně poprvé. Starosti s rozvodem a záletným manželem ji donutily sáhnout po cigaretě. V sobotu večer kouření zřejmě napomohla i trocha vína.
Zlata Adamovská (50)S cigaretou ve společnosti se objevila úplně poprvé. Starosti s rozvodem a záletným manželem ji donutily sáhnout po cigaretě. V sobotu večer kouření zřejmě napomohla i trocha vína. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, infografika Aha! – Viktor Sika)

„Cigárko je cigárko,“ opěvoval už před desetiletími nejrozšířenější zlozvyk Miloslav Šimek ve svých povídkách s Jiřím Grossmannem. A jinak tomu není ani dnes. Kouření je stále oblíbenější zlozvyk i českých žen, nevyjímaje ty, které vládnou společenskému životu. Některé zřejmě kouří z rozrušení, jiné pro zábavu či proto, že tak káže styl. Na mnoha večírcích v posledních dnech se ukazuje, že dámy ve svých rukou drží cigaretu raději než chlapi.

Zapálenou cigaretou na Českých lvech překvapila Zlata Adamovská i Martha Issová, zatímco Tereza Černochová a Tereza Voříšková jsou staré známé kuřačky. Jiřina Jirásková snad drží rekord v délce kouření. Od cigaret ji neodradila ani záludná nemoc. Naopak manželka premiéra Fischera si na páteční premiéře hry Ženitba zapálila svátečně.

Daniela Kolářová (63). Nikdy se netajila tím, že je na cigaretách závislá. Kouří už desítky let. „Zvládnu i několik krabiček týdně,“ prozradila. Jen těžko mohla vydržet přímý přenos Českých lvů, hned po skončení si běžela zapálit.

Gábina Osvaldová (56). Náruživá kuřačka prostě potřebuje cigaretu k práci. Texty píše jedině s cigaretou v puse. Ani v novém projektu Robin Hood, kde je v porotě, si nedokáže představit chvíli bez kouření, kouř se prostě nese i prostory jeviště a hlediště.

Tereza Černochová (25). Je jako kouřící lokomotiva. Bez cigarety ji člověk téměř nevidí. Samozřejmě při zpěvu na pódiu nešlukuje, ale absťák po vystoupení je tak velký, že je schopna vykouřit hned několik cigaret za sebou.

Martha Issová (28). Zřejmě se dala na kouření až v partě povedených hošíků z kapely Nightwork. Že by ji přivedl na špatnou cestu její partner Jakub Prachař, herec a také jeden z členů kapely? Každopádně kouří s nim i bez něj.

Jiřina Jirásková (79). Ani přes vážné nemoci nikdy neodložila cigaretu. Kouří už déle než padesát let, je to její závislost, kterou si prostě neodpustí. Nepřinutili ji k tomu ani lékaři.

Dana Fischerová (61). Coby manželka premiéra se paní Dana často ve společnosti s cigaretou v koutku úst neobjevuje. Ale občas si lahodnou cigaretku dopřeje. V takovém případě si dokonce nechá připálit od svého muže.

Tereza Voříšková (20). Není žádná nezkušená kuřačka... Už od mládí hodně kouří a cigareta k ní prostě patří. Umí si potáhnout s noblesou a grácií sobě vlastní. Což v sobotu dokázala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.