Lucie Bílá prosí exmanžela Noida: Proč mi někdy nezavoláš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá prosí exmanžela Noida: Proč mi někdy nezavoláš?

Lucie Bílá nemohla od Noida odtrhnout oči.
Lucie Bílá nemohla od Noida odtrhnout oči. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Chce Lucie Bílá (43) zpátky manžela Vaška »Noida« Bártu (28), se kterým se před dvěma lety rozvedla? V Retro Music Baru v Praze to tak vypadalo. Byla to sice jen náhoda, ale Lucii to dost rozhodilo. Toužebně na exmanžela hleděla a nechtěla pustit jeho ruku. „Proč mi někdy nezavoláš,“ spustila na něj vyčítavě…

Chce Lucie Bílá (43) zpátky manžela Vaška »Noida« Bártu (28), se kterým se před dvěma lety rozvedla? V Retro Music Baru v Praze to tak vypadalo. Byla to sice jen náhoda, ale Lucii to dost rozhodilo. Toužebně na exmanžela hleděla a nechtěla pustit jeho ruku. „Proč mi někdy nezavoláš,“ spustila na něj vyčítavě.

Je jasné, že Noid zpřetrhal veškeré vazby a Lucii vymazal ze života. Ona je na tom ale zřejmě jinak. Na rozdíl od něj nikoho nemá – chce ho snad zpět? „Nemám čas... Někdy se ozvu,“ odpálkoval Lucii rocker, který se snažil vymanit z jejího objetí. Jeho ruku však pevně svírala drobná ručka zpěvačky, která nechtěla upustit od svého sevření. Noid však byl pozorností víc v baru než u Lucie. Možná proto, že už před rokem si našel novou partnerku Alenu Jáklovou, zatímco Lucie je pořád sama. A zřejmě by neopovrhla bývalým mužem. Rozzářené oči napověděly dost.

Zatímco ona se chtěla objímat a pózovat, Noid se culil do objektivů spíše z povinnosti. Však také i toto setkání bylo zcela náhodné. Bílá přijela pokřtít nové album Kamila Střihavky a rozhodla se, že publikum potěší i písní. Škoda však, že neznala text a musela koukat do papíru.

Zatímco Lucie ochotně pózovala, Vašek Noid Bárta objal Lucii spíše z donucení.

Na koncertě Kamila Střihavky musela Lucie ke svému pěveckému výkonu použít papír s nápovědou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.