Mareš u kartářky: Nahlédli jsme do jeho budoucnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mareš u kartářky: Nahlédli jsme do jeho budoucnosti!

Jak dlouho si bude užívat románek s milenkou? Vrátí se ještě někdy k manželce? Odpovědi Leošovi Marešovi nabídl výklad tarotových karet.
Jak dlouho si bude užívat románek s milenkou? Vrátí se ještě někdy k manželce? Odpovědi Leošovi Marešovi nabídl výklad tarotových karet. (Karel Kopáč, Jan Tůma, ara)

Moderátor Leoš Mareš (33) teď neprožívá nejlepší období. Vztahy se mu hroutí na všech frontách. Společně s dětskou hereckou hvězdou a kartářkou Michaelou Kudláčkovou jsme nahlédli do jeho budoucnosti. A je to síla!

Kliknutím zvětšete

Leoš a Monika

„Ten člověk neví, co dělá. Možná má teď dojem, že to co prožívá, je hezké. Ale přesně to, co mu teď přijde hezké, mu později může vadit. Je naprosto jasné, že tenhle vztah nemá vůbec šanci,“ řekla Kudláčková na adresu Leoše a jeho milenky Gábiny Dvořákové (22) po shlédnutí karet vyložených na stole. Netvrdí, že se situace obrátí okamžitě, nicméně k návratu dojde.

Právník do sporu zřejmě zaangažován bude, definitivní rozchod se však v této době konat nebude. „Se ženou mu vycházejí hezké karty, rozvod tu není, ačkoliv je teď jeho žena hodně rozzlobená a není se čemu divit,“ poznamenala Míša.

Karty říkají, že Monika Marešová je v současné době královna holí. Je zřejmě trochu bojovně naladěná, útočivá, Mareše možná vytáčí. Přesto ji karty předurčují roli Diskové princezny.

„Teď se snaží vybojovat maximum, protože je přesvědčena, že na to jako Marešova žena, matka jejich dětí, má morální právo,“ uvedla kartářka. „Brzo ale Mareš jasně uvidí ten rozdíl mezi tou slečnou a manželkou, která je matkou. tou, která udržuje rodinu a zázemí, na což je Leoš podle všeho hodně zatížený,“ dodává.

Marešova milenka Gábina Dvořáková

Leoš a Gábina

Leošovo milenka Gábina Dvořáková má podle tarotu problém. „Karty říkají, že je konfliktní, a také třeba to, že má potíže se vztahy. Trpí komplexem méněcennosti, dělá ale všechno proto, aby ve společnosti působila co nejlépe. Nikoho nechválí, naopak se ostatní snaží shazovat z obavy, aby ji přirozeně nepřevýšili,“ vyčetla Kudláčková z karet.

Moderátor podle nich s milenkou dlouho nezůstane. Rozpad vztahu pravděpodobně způsobí moderátorova ješitnost ve chvíli, kdy se ho Gábina nějak dotkne, urazí jej. A to nastartuje konec románku…

Jaká čeká Leoše budoucnost?

Jak Michaela prozradila, Leoše teď čeká rušné období, a to nejen po stránce osobního života. Trable na něj čekají v oblasti finanční. „Vidím v brzké době u Leoše velký finanční únik. Podle karet je to člověk, který si vybírá špatnou společnost. Lidé okolo něho ho většinou připraví o dobré jméno, o reputaci, a proto pak přichází i o práci,“ míní seriálová Barča. Záletnického moderátora prý čeká také soudní tahanice, z té prý však vyjde dobře. „Zachrání ho nějaká žena finančním obnosem,“ usmívá se.

Po stránce mezilidských vztahů by se ale mělo začít všechno hýbat správným směrem. „Jak jsem řekla, ta jeho milenka udělá něco, co Leošovo mínění úplně otočí, ochladne vůči ní a zároveň najde znovu stejnou řeč se svou manželkou. Také mu však nějaká žena, kterou má rád, ale ne mileneckou láskou - spíš se bude jednat o nějakou příbuznou, maminku nebo tchyni - řekne něco, z čeho bude opravdu hodně špatný,“ předčítá Kudláčková z karet. Třeba se Leoš jednou ze svých chyb opravdu poučí.

Kartářka Míša Kudláčková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.