Chatujte s herečkou a kartářkou Míšou Kudláčkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chatujte s herečkou a kartářkou Míšou Kudláčkovou!

Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková

Pamatujete si drzou Barču z legendárního seriálu My všichni školou povinní? Michaela Kudláčková (41), dětská herecká hvězda a nyní také kartářka, bude už dnes od 13 hodin na chatu Ahaonline.cz!

Poté, co mladičkou Míšu Kudláčkovou dvakrát nepřijali na hereckou konzervatoř, se hvězda seriálu My všichni školou povinní nebo filmů Veronika, prostě Nika a Skleněný dům, dala na studium sociálně právní školy. Pak vystřídala několik povolání, celkem dvakrát se vdala, dvakrát se rozvedla a má čtyři dcery. Teď se Míša živí jako redaktorka serveru žena-in.cz a zároveň je i kartářkou.

Zajímá vás, jak se Míša vyrovnala se ztrátou herecké kariéry, jaký je život dětské filmové hvězdy nebo se jí chcete zeptat na vaši budoucnost a vše okolo astrologie a výkladu z karet? Máte příležitost už zítra od 13 hodin, kdy bude Michaela Kudláčková odpovídat na vaše dotazy na Ahaonline.cz.

PTEJTE SE UŽ TEĎ!

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.