Udílení cen TV Óčko - Vignerová skončila na podlaze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Udílení cen TV Óčko - Vignerová skončila na podlaze!

Na povalené krásce, která si vyslechla řadu nadávek, bylo vidět rozčarování.
Na povalené krásce, která si vyslechla řadu nadávek, bylo vidět rozčarování. (Aha! – Petr Novotný)

Miss ČR 2009 Anetu Vignerovou (22) na Hudebních cenách TV Óčko napadl vítěz jedné z kategorií! Svým břichem ji opilý muž srazil na zem a kráska skončila mezi reklamními panely! Z vítězství se radovala Aneta Langerová (23), Tereza Kerndlová (23), Tomáš Klus (23), Chinaski či NightWork.

Incident, při kterém se čerstvá královny krásy ocitla zničehonic na zemi, se odehrál během pár vteřin. Vignerová sledovala udílení cen, když vtom k ní přiběhl zástupce vítězného festivalu České hrady a svým velkým pupkem ji srazil k zemi! Misska se ihned skácela a jako opařená zůstala ležet. „Asi byl opilý, úplně jsem se rozklepala,“ nechala se slyšet Aneta, která si vyslechla i několik nadávek.

Bilance sedmého předávání Hudebních cen TV Óčko nebyla nijak překvapivá a sošek se ujali favorité svých kategorií. Aneta Langerová obhájila loňské prvenství zpěvačky roku. Skupinou roku byli opět Chinaski a zpěvákem nově písničkář Tomáš Klus (23). S hitem Anděl bodovala i oblíbená zpěvačka Tereza Kerndlová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.