Modelka Lucie Kachtíková: Zásnubní prsten a šperky za 400 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Modelka Lucie Kachtíková: Zásnubní prsten a šperky za 400 tisíc!

Lucie Kachtíková se brzo vdá.
Lucie Kachtíková se brzo vdá. (David Kundrát)

Bývalá playmate a modelka Lucie Kachtíková (31) se stala jednou z kmoter nové knihy populární cvičitelky Hanky Kynychové. Vyrazila si do společnosti čtrnáct měsíců po porodu a hned na sebe strhla patřičnou pozornost. Ukázala svojí sexy postavu a luxusní diamantové šperky, mezi nimi i zásnubní prsten!

Lucie ten večer zářila. Její opět nabitá sexy postava a bujné vnady byly ten večer zdobeny slavnými šperky Bvlgari v hodnotě přes 400 tisíc, mezi nimiž nechyběl ani briliantový zásnubní prsten. „Nejsem zasnoubená, proto jsem si ten krásný prsten dala na malíček. Šperky jsou mojí vášní a tyto mi pro dnešní večer zapůjčil známý pražský klenotník,“ vysvětlila Lucie situaci, že se opravdu nejedná o zásnubní prsten. „Zatím svatbu neplánuji. S přítelem Martinem jsme šťastní a nemáme potřebu teď cokoliv měnit,“ prozradila Aha! modelka, která bude koncem tohoto týdne fotit módní kampaň, na jejíž fotkách se objeví nahá, „oblečená“ jen do diamantových šperků za 8 milionů korun.

(kre)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.