Hana Maciuchová - Rozchod s přítelem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Hana Maciuchová - Rozchod s přítelem?

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Aha! – Kundrát, Hykl)

Herecká jednička televize Nova Hana Maciuchová (64) s největší pravděpodobností dala košem svému dlouholetému partnerovi Karlu Pstružinovi (69)!

„Starají se o mě přátelé, do nemocnice mě přijdou navštívit kamarádky,“ přiznala nyní. I když už za soužitím se svým bývalým partnerem Jiřím Adamírou (†67) konečně udělala tlustou čáru a nebojí se mluvit o soukromí, docent Vysoké školy ekonomické v Praze Pstružina jako by pro ni najednou neexistoval… I když Maciuchová do společnosti příliš nechodí, před dvěma roky se spolu s přítelem objevila na předávání cen TýTý. Již před třemi lety ale deník Aha! zjistil, že k mužům odtažitá paní Hana opět září štěstím. „Mám spoustu milých přátel, kteří se o mě starají a já o ně. Lékaři, profesor a pak mám mnoho milovaných přítelkyň,“ prozradila Instinktu. O příteli ani hlásku. Že by herečce opět zachutnala samota?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.