Igor Bareš z Pojišťovny štěstí - Tři měsíce bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Igor Bareš z Pojišťovny štěstí - Tři měsíce bolestí!

Igor Bareš má strach o život.
Igor Bareš má strach o život. (Aha! – Daniel Černovský)

Přísná dieta, úporné průjmy a strach o život! Právě to prožívá herec ze seriálů Pojišťovna štěstí a Horákovi Igor Bareš (40)! Léta totiž trpí závažnou Crohnovou nemocí, která může při protržení střev skončit i nečekanou smrtí!

Nemocí trpí herec už celých dvanáct let, nedávno se ale znovu ozvala a herec skončil v nemocnici! „Začaly se mi objevovat bolesti břicha, a vyvrcholilo to tak, že mě to bolelo nepřetržitě téměř tři měsíce. Lékařka navrhla, abych si šel lehnout na několik dní do nemocnice s tím, že se mi to zklidní, když se mi vyřadí strava,“ prozradil deníku Aha! herec, který už prodělal dvě operace a třetí utekl jen o fous. „Léčil jsem se tak jako těch deset dvanáct let medikamenty, bral jsem i antibiotika a pak to přešlo. A na poslední kontrole mi doktorka řekla, že by mi to neměla říkat, ale že je to v pořádku. Kdyby to tak nebylo, tak by to asi skončilo operací,“ dodává herec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.