Deset let Kapky naděje - Vendula Svobodová: Vyškrábala jsem se ze dna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Deset let Kapky naděje - Vendula Svobodová: Vyškrábala jsem se ze dna!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vendula Svobodová (37) už deset let úspěšně vede nadační fond Kapka naděje. „Začala jsem po boku svého manžela Karla Svobody, mezitím mi umřela dcera a pak i manžel,“ zavzpomínala s vážnou tváří Vendula na včerejší tiskové konferenci k připravovaným oslavám.

„Oslavíme to charitativním koncertem, který 20. února odvysílá Česká televize. Na dalším programu běží v té době sice anketa Anno, ale doufáme, že lidé budou mít po hodině ankety dost a přepnou na náš koncert Strom naděje a splněných přání,“ prozradila Svobodová, která za dlouhých deset let prožila chvíle radosti, smutku i životních proher. „Ve chvíli, kdy mi zemřel manžel, jsem byla na dně. Rok jsme se nevěnovala nadaci tak, jak bych chtěla, ale teď už zase stojím pevně na nohou,“ řekla deníku Aha! Vendula.

Na charitativním koncertu vystoupí takové celebrity, jako jsou Karel Gott, Hana Zagorová, Marie Rottrová, Petr Muk, Petr Bende, Ewa Farna a další české pěvecké špičky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.