Co je letos v módě? Zvýrazněná ramena, jednoduché linky a třpytivé látky! Doleželová měla šaty za 65 000! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Co je letos v módě? Zvýrazněná ramena, jednoduché linky a třpytivé látky! Doleželová měla šaty za 65 000!

Nejdražší sněhobílou róbu na sobě měla modelka Jana Doleželová.
Nejdražší sněhobílou róbu na sobě měla modelka Jana Doleželová. (Aha! – Karel Kopáč)

Módní návrhářka Natali Ruden předvedla, že není zrovna z levného kraje! Na kostýmek do práce od této návrhářky je potřeba připravit si nejméně sedmadvacet tisíc korun. A sněhobílou plesovou róbu, kterou předvedla modelka Jana Doleželová (28), lze pořídit za pětašedesát tisíc.

„Byl to nejdražší model mé přehlídky,“ prozradila deníku Aha! Natali Ruden, která celou svou kolekci šila v hrozných bolestech. „Zlomila jsem si totiž ruku, což není pro ženu mé profese zrovna dobré,“ postěžovala si návrhářka, jež se v módě pohybuje už několik let a obléká takové celebrity, jako jsou Kateřina Brožová, Andrea Verešová či Helena Vondráčková.

A co že teď budou nosit krásky českého showbyznysu? „Důležitá jsou špičatá a zvýrazněná ramena. Ostré a jednoduché linky, látky krystalické jako diamant, flitry a třpytivý lesk,“ obeznámila s momentálním trendem návrhářka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.