Zlata Adamovská: Radku, už se nikdy nevracej | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zlata Adamovská: Radku, už se nikdy nevracej

 (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Herečka Zlata Adamovská (50) udělala definitivní tečku za svým manželstvím s publicistou Radkem Johnem (55). Ten se včera v pořadu »Den začíná v 8« rádia Frekvence 1 přiznal, že mu řekla, aby se už domů nevracel!

„Zlata řekla, že je korektní, abych bydlel jinde,“ svěřil se John, který se před časem dobrovolně přestěhoval ze společné vily na Prahu 5 kvůli kandidatuře v komunálních volbách. Zpět už se však nevrátí ani po jejich skončení. Důvodem je sedm let utajovaná nemanželská dcera Tereza, kterou před časem vypátral deník Aha!

V rámci probíhajícího řízení se teď řeší majetek a děti, respektive syn Petr (15), který je ještě nezletilý. Dceři Báře je už 22 let. „Zlatě zůstane barák, kde bude bydlet s dětmi, a já dostal sklep v Mikulově. Nyní je podána žádost o děti a až teprve potom se bude řešit rozvod. Jsem pracovně velmi vytížený. Zlata se o to postará a mně pak akorát řekne, kam mám přijet podepsat papíry,“ prozradil publicista.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.