Šéf ČEZu Roman: Chata za 13 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéf ČEZu Roman: Chata za 13 milionů!

Tady se bude rekreovat šéf ČEZu.
Tady se bude rekreovat šéf ČEZu. (Týden.cz)

Šéf energetického gigantu ČEZ Martin Roman (40) se rozhodl pomoci státu. Jak? Vláda Jana Fischera se už několik měsíců snažila prodat vládní chatu Slunečná ve Špindlerově Mlýně a jen za inzeráty vydala kolem půl milionu korun. Zrekonstruovanou chalupu uprostřed zimního ráje si proto za cenu kolem 13 milionů korun koupí právě Roman.

Jako první o tom informoval server iDnes.cz.

„Trávím tam s rodinou mnoho víkendů v zimě i v létě. Dlouho jsem hledal vhodný objekt,“ odůvodňuje své rozhodnutí nejbohatší český manažer. Roman bere minimálně 20 »melounů« ročně, a to ještě nemluvíme o odměnách, takže si superdrahý horský objekt dovolit rozhodně může. Motivací pro něj ale bude i fakt, že Špindl je oblíbenou zimní destinací české smetánky. Mimo jiné tam má dům i lobbista a milionář Marek Dalík – s tím už se Roman potkal na letní dovolené v Toskánsku. Teď se tedy budou moci kamarádit nejen na jachtách, ale třeba i na lyžích...

Martin Roman

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.