Zuzana Belohorcová: Mám ráda romantiku i tvrdý sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zuzana Belohorcová: Mám ráda romantiku i tvrdý sex!

Zuzana Belohorcová odpovídala čtenářům v online chatu.
Zuzana Belohorcová odpovídala čtenářům v online chatu.

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) co nevidět porodí dceru Salmu. Na chatu AhaOnline.cz prozradila, jak bude rodit, a také to, že má ráda romantiku stejně jako tvrdý sex!

Na chat dorazila moderátorka skvěle naladěná, a tak se nebála odpovědět ani na ostřejší otázky o případné nevěře svého přítele Vlasty Hájka. „O žádné jeho nevěře zatím nevím, ale nikdy neříkejme nikdy.“ Také prozradila, že má raději špagety než krupicovou kaši, moře než české hory, vtipálky než svalovce.

Jen u poslední otázky, zda raději romantiku nebo sex, si nemohla vybrat. „Romantiku i tvrdý sex,“ smála se bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko, která během těhotenství přibrala 15 kilo. „S tím si hlavu nedělám, nejdůležitější je pro mě zdraví dcerky,“ říká. Ta se pravděpodobně narodí už 16. února, a to přirozenou cestou.

„S panem doktorem to zatím vidíme na běžný porod, pokud nebudou komplikace. Je to pro miminko i maminku ta nejlepší varianta,“ myslí si Belohorcová. U porodu malé Salmy Hájkové by neměl chybět její tatínek.

Všechny Zuzčiny odpovědi najdete ZDE.

Kliknutím zvětšete
Zuzana Belohorcová i v posledním měsíci těhotenství sama řídí, Salmu prý jízda uklidňuje.

(lc)
Foto Aha! – Martin Přibyl

20.1.2010, 10:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.