Pepa Vojtek si tajně vzal Jovanu Skrčeskou: Na svatbu nepozval kamarády! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pepa Vojtek si tajně vzal Jovanu Skrčeskou: Na svatbu nepozval kamarády!

Pepa Vojtek se svou láskou tanečnicí Jovanku Skrčeskou
Pepa Vojtek se svou láskou tanečnicí Jovanku Skrčeskou  (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Tajná svatba se provalila! Pepa Vojtek (44) si vzal v sobotu ve dvě hodiny odpoledne svou lásku tanečnici Jovanku Skrčeskou (31). „To se nám to ale podařilo ututlat, co?“ mnul si ruce Pepa, leader kapely Kabát. A možná by se o svatbě nikdo nedozvěděl ani v sobotu, kdyby se vedle v kostele nekonal pohřeb herečky Mileny Dvorské (†71). „Je to jenom malá rodinná svatba, jednu velkou už jsem měl a nedopadlo to dobře,“ smál se Vojtek.

Se svou partnerkou Jovankou Skrčeskou už Pepa Vojtek plánoval svatbu delší čas. „Ano, plánovali jsme to už déle, ale chtěli jsme to prožít v klidu a pohodě. Přesně tak jsme si to oba přáli,“ řekla deníku Aha! nevěsta oděná do smetanové róby od návrháře Kocmana, které se na ruce třpytil nejen snubní prsten z bílého zlata, ale i zásnubní kroužek s diamantem. „Pepa mě požádal o ruku až před Vánocemi,“ tetelila se Jovana. „No, bylo to spíš mezi svátky,“ nedokázali se domluvit novomanželé. A proč se svatbu rozhodli uspořádat den po Novém roce? „Říkali jsme si, že ušetříme, všichni ještě budou ožralí po Silvestru...,“ zubil se ženich. Obřad i hostina pro dvě desítky hostů se konala v restauraci na Vyšehradě a zatímco v jedné půlce juchali svatební hosté, ve druhé části restaurace oplakávala rodina herečku Milenu Dvorskou, která měla ten den hned vedle v kostele sv. Petra a Pavla pohřeb. Obojí proběhlo jen v kruhu přátel a rodiny. „Samozřejmě že uděláme velkou pařbu pro kamarády a kluky z Kabátu, ale až později, teď jsme si to opravdu chtěli užít jen v úzkém rodinném kruhu,“ řekl našemu deníku Vojtek, kterému šel za svědka Láďa Kesl. Jovance zase sňatek odsvědčila kamarádka Jana Boková.

Prstýnky z bílého zlata.

Nemohl chybět polibek.

V kostele sv. Petra a Pavla na Vyšehradě se konal pohřeb herečky Mileny Dvorské a hned naproti v restauraci ve stejnou dobu se oženil zpěvák Pepa Vojtek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.