Vánoce Terezy Černochové: Smutek po tátovi i nová láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vánoce Terezy Černochové: Smutek po tátovi i nová láska!

Na sváteční posezení Matěj vyvedl i Terezinu maminku Dášu.
Na sváteční posezení Matěj vyvedl i Terezinu maminku Dášu. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Vánoce jí nejdřív přinesly tu největší bolest, teď ale svou reputaci napravují! Zpěvačka Tereza Černochová (24) právě o vánočních svátcích přede dvěma lety přišla o svého otce, slavného zpěváka Karla Černocha (†64 – 27. 12. 2007 podlehl rakovině tlustého střeva), letošní Štědrý den však už prožila šťastně zamilovaná! Na sváteční kávu do centra Prahy vyrazila ruku v ruce s Matějem Ruppertem (31), který vyvedl i Terezinu maminku Dášu!

Vztah mezi Matějem a Terezou se prý rodil několik dlouhých let a začal jako muzikantské přátelství. „Matěj byl rodině Černochových vždycky velmi blízký, ale s Terezou byli léta jen kamarádi a kolegové. Přestože Tereza byla do něj zamilovaná odjakživa a často mu psala dvojsmyslné esemesky, jako ženská ho ale moc nebrala,“ prozradil deníku Aha! anabázi nového showbyznysového vztahu zdroj z okolí páru. Tomu, aby mezi nimi bylo »něco víc«, ke všemu doposud vždy bránil někdo třetí...

Tereza měla letitý vztah se svým Rendou z Roudnice nad Labem, který skončil teprve před časem, a i když to v poslední době mezi nimi příliš neklapalo, zpěvačka se jej snažila udržet. Matěj se mezitím oženil s herečkou Karolínou Chytilovou, ale stihl se i rozvést a navázat další vztah. „Ten už je ale také pomalu minulostí. To, že se dal konečně dohromady s Terezou, která na sobě úžasně zapracovala a zhubla, je jen logické vyústění jejich letitého kamarádství, spolupráce a kroužení okolo sebe,“ dodává náš zdroj s tím, že ti dva si konečně sedli nejen po muzikantské stránce a jejich společná vystoupení teď mají přeci jen jinačí »grády«. Sám Ruppert nikdy o svých partnerkách mluvit nechtěl, při jednom z nedávných rozhovorů se však o své dívce prořekl jako o Terezce...

Nebylo proto divu, že o Štědrém dnu si fotoreportéři deníku Aha! Matěje s Terezou všimli při cestě na sváteční posezení v centru Prahy. Doprovod jim dělala Terezina maminka a vdova po Karlu Černochovi Dáša, v restauraci se potkali třeba i s hercem Jiřím Macháčkem a jeho rodinou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.