Ochotská fotila kalendář: Málem jsem zmrzla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ochotská fotila kalendář: Málem jsem zmrzla!

Letní záběry Míši v šatech vznikaly v říjnu, takže Míšu pořádně profoukl studený vzduch!
Letní záběry Míši v šatech vznikaly v říjnu, takže Míšu pořádně profoukl studený vzduch! (Lenka Hatašová)

Moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (24) nafotila kalendář propagující zajímavá místa v Praze! Pomohla tím Nadaci Nova, které včera večer na slavnostním křtu kalendáře s názvem Michaela Ochotská Prague 2010 předala symbolický šek.

Samotné focení ale neproběhlo bez komplikací. Jelikož se začalo až v říjnu, fotografování letních měsíců bylo pro Michaelu dost nepříjemné. „Projekt jsme vymysleli poměrně pozdě, co se ročních období týká. Při focení záběrů, kde jsem méně oděná, jsem málem zmrzla. Hlavně při stylizaci pro měsíc červenec, kdy jsem v lehkých šatičkách tančila na střeše paláce Hybernia,“ vzpomíná Ochotská. Nebezpečné bylo i pořizování snímků na silnici u Tančícího domu. Silný provoz totiž štábu umožňoval pracovat jen několik desítek vteřin. „Tenhle záběr vznikal jako jeden z posledních, měli jsme na něj vždy jen pár vteřin, než na semaforech přeskákaly barvy. Celá situace musela být pro kolemjdoucí pozorovatele dost komická,“ říká fotografka Lenka Hatašová.

Výtěžek z kalendáře poputuje na charitu.

V Míšině kalendáři je celá řada elegantních snímků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.