Mareš exkluzivně pro deník Aha!: Dolehla na mě krize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš exkluzivně pro deník Aha!: Dolehla na mě krize!

Leoš Mareš tuší, že zlaté časy končí, a v ekonomické krizi je pokorně vděčný za to, co má!
Leoš Mareš tuší, že zlaté časy končí, a v ekonomické krizi je pokorně vděčný za to, co má! (Aha! – Marek Pátek, ara)

Moderátor Leoš Mareš (33) sice zatím netře bídu s nouzí, ale uvědomuje si, že letošní rok pro něj byl co se výdělků týče krizový.

„Letošní rok naučil spoustu lidí i mě tomu, že jak se měli dřív, tak to vlastně nemusí být navždy. Tento rok byl zcela jistě rokem pokory a krize, což si uvědomuju,“ řekl deníku Aha! Mareš. Nám se podařilo zjistit, že zatímco loni si dokázal za měsíc vydělat i čtyři miliony korun, letos se stěží dostane na osm set tisíc.

Ani nejbohatšímu moderátorovi v zemi se bohužel nevyhnula celosvětová ekonomická krize! A to, co si už v březnu uvědomovala jeho manželka Monika, o půl roku později došlo i Marešovi. „Já jsem připravena na to, že za dva roky může být všechno jinak a my můžeme být bez peněz,“ svěřila se tehdy Monika. To samé teď přiznal i její manžel, který se objevil na křtu kalendáře Boom TV, kde se v rolích bezdomovců objevili jeho kolegové. „Je to nehezká vize, každý by se měl podívat do budoucnosti, jak může skončit. Co se mu může teoreticky stát. Jo, měli bychom si to neustále připomínat,“ přemýšlel Leoš, když si listoval stránkami kalendáře.

Jako bezdomovec už asi nikdy neskončí, ale vysoký životní standard může i jemu klesnout o dost níž. Pakliže porovnáme příjmy z loňského roku, kdy o něj byl enormní zájem a moderátor si na účet dokázal za měsíc připsat i čtyřmilionovou částku, s letošním rokem, je to velký propadák. I bohaté firmy šetří, nepořádají tolik akcí a večírků, a proto je i méně práce pro hvězdného moderátora. „Teď stěží vydělá osm set tisíc za měsíc,“ tvrdí jeho blízký kamarád. Kšefty prostě nejdou a moderátor si to dobře uvědomuje. „Já se pokorně, opravdu velmi pokorně stavím k tomu, co mám, a o to víc si toho vážím,“ dodává Mareš.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.