Petr Kolář: Narodil se mi Honzík! Problém v porodnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Petr Kolář: Narodil se mi Honzík! Problém v porodnici!

Petr Kolář (vpravo)
Petr Kolář (vpravo)

Zpěvák Petr Kolář (42) má dalšího chlapečka! Ještě ho ale neviděl, vyhodili ho totiž z porodnice! Kvůli prasečí chřipce!

V úterý v pět hodin ráno zpěvákova manželka Zuzana (36) porodila přirozenou cestou zdravého syna Honzíka (3,5 kg, 48 cm). Ještě v sobotu přitom Zuzana ve Státní opeře žertovala, když za Petra přebírala jeho »stříbrného Slavíka«: „Zatímco Petr cenu nečekal, já to čekám každým dnem,“ hlásila rozverně do mikrofonu.

A v pondělí večer se malý konečně začal klubat na svět. „Odvezl jsem svou ženu do porodnice. Pak mě vyhodili, že prý je tam karanténa kvůli prasečí chřipce,“ řekl deníku Aha! zklamaný zpěvák, který zatím svého synka neviděl. „Dneska tam půjdu znova, tak doufám, že mi dovolí se na něj alespoň podívat,“ dodal. Těšit ho může alespoň to, že žena i syn jsou v pořádku. Společně s manželkou Zuzanou už má syna Petra Pavla (6), z předchozího manželství dvacetiletou dceru Jolanu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.