Petr Kolář po skandálu s milenkou: Dostane šach dámou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Kolář po skandálu s milenkou: Dostane šach dámou?

Doma na Petra čeká manželka Zuzana, která mu odpustí i to, že se »choval jak ten blázen«.
Doma na Petra čeká manželka Zuzana, která mu odpustí i to, že se »choval jak ten blázen«. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Poslední dny jako by Petr Kolář (43) žil podle textů svých písní. Už ví jasně, že »chce víc než jen holku na měsíc«, a zřejmě mu došlo, že se »choval jak ten blázen«.

»Šach dámou« od manželky Zuzany poté, co byly zveřejněny fotografi e zachycující jej při divokém sexu s milenkou v autě, nedostal. Zkrotlý Petr včera nevěděl, kam vděčností k tolerantní manželce dřív skočit, a choval se jako jehňátko!

Kariéra rockera Koláře, který už léta pravidelně boduje v různých anketách jako druhý nejoblíbenější zpěvák současnosti hned za Karlem Gottem, se zatím obešla bez skandálu. Dalo by se říci, že Petr byl oproti svým kolegům nudný. Až do dne, kdy se nechal načapat in flagranti, jak rajtuje s milenkou Lenkou Chlupáčovou, uvaděčkou Divadla Broadway, v autě.

Očekávání, že zhrzená manželka Zuzana bude na základě usvědčujících důkazů jednat a postaví Petrovi kufry za dveře – jako to v podobných případech udělaly Dara Rolins či Vilma Cibulková – se nenaplnilo. V den zveřejnění fotek Petr odjel jako obvykle do divadla, kde odehrál představení.

Večer po návratu jej manželka vítala mezi dveřmi jakoby nic a Petr poslušně ještě uklidil synův kočár. Že by ji manželův románek vůbec nerozhodil? „Spíš ji to velmi ranilo, ale asi mu odpustí,“ myslí si společný známý.

Na představení večer nechyběla ani slečna Chlupáčová. „Zatím je tady pořád zaměstnaná a zřejmě kvůli nějakému románku s Petrem Kolářem o místo nepřijde,“ dodává zdroj z divadla. Otázkou je, jak dlouho bude mladičkou blondýnu v divadle tolerovat Petrova Zuzana, která se doma stará o syny Honzíka (1) a Petra (8).

Přečtěte si
bobou
3. 4. 2011 • 18:13

chudák dělat? Má s tímto vyšu*aným blbcem dvě malé děti. A to něco stojí, tak si dala dvě a dvě dohromady a bude zatím držet hubu a krok, než být čestná a dřít bídu. Doufám, že mu ten vedlejšák osladí jinak a pořádně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.