Duety: Vyhraje zvýhodněný Kolář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Duety: Vyhraje zvýhodněný Kolář?

Kolář s Postlerovou mají velkou oporu v Kolářových fanynkách a jsou favority soutěže.
Kolář s Postlerovou mají velkou oporu v Kolářových fanynkách a jsou favority soutěže. (deník Aha! – Petr Novotný)

Pěvecká soutěž České televize »Duety …když hvězdy zpívají« míří do finále, ve kterém se utkají páry Petr Kolář – Simona Postlerová a Petra Janů – Vojtěch Bernatský. Miláčci soutěže Tomáš Trapl – Jana Boušková se umístili na bronzovém třetím místě.

„Jana a Tomáš byli nejoriginálnější a ukázali velký pokrok. Petr se Simonou získali nejvíce bodů hlavně kvůli hitu Ještě že tě lásko mám. Kolářovy fanynky je nejspíš dovedou až k vítězství,“ přemítá člověk ze zákulisí. „Jenže Simona Postlerová zpívá stále stejně, není u ní vidět žádný vývoj a je dosti neochotná. Dává často přednost divadlu, i když má ve smlouvě jasně dáno, že jsou Duety na prvním místě,“ svěřil se deníku Aha! člen realizačního týmu. Pár Janů – Bernatský to tedy nebude mít lehké. A to i »díky« Vojtově špatné paměti. „Asi trpím Alzheimerem. Nevím, jak se zvládnu naučit text hned tří písní,“ zoufá si sportovní komentátor Bernatský. V sobotu se na pódiu opět sejde všech osm soutěžních dvojic a zazpívají společnou píseň, která má být vánočním překvapením.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.