Rok po rozvodu Lucie Bílé a Václava Noida Bárty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rok po rozvodu Lucie Bílé a Václava Noida Bárty

Lucie Bílá se po rozchodu s Noidem vrhla do práce a před několika týdny vydala svoje další CD.
Lucie Bílá se po rozchodu s Noidem vrhla do práce a před několika týdny vydala svoje další CD. (Aha! – ara)

Včera večer byly předány ceny letošního ročníku Českého slavíka. Při vzpomínce na toho loňského se však krade do mysli situace, která s neuvěřitelnou lehkostí zastínila celý slavnostní večer. Byla to chvíle, kdy čerstvá Slavice Lucie Bílá (43) na tiskové konferenci s mírným pokrčením ramen pronesla: „S Vaškem jsme se rozvedli.“ Od téhle chvíle uplynul bezmála rok a jak Lucka, tak Vašek se protloukali životem, každý sám. I když... Sám z téhle dvojice zůstal vlastně jen jeden. Pojďte se podívat, jaké milostné trampoty oba bývalé manžele provázely od chvíle, kdy se rozhodli své životy oddělit.

4. října 2008: Lucka s dvěma muži!

Už dva měsíce před rozvodem Aha! načapalo Lucku na tahu se dvěma muži. Po premiéře muzikálu Carmen totiž přiopilá zpěvačka odjela ve svém luxusním voze do Otvovic, kde bydlí. A doprovod jí dělali dva chlapíci. Ti u ní strávili celou noc. „Jsou to jen přátelé. Jsou to muzikanti ze skupiny, kteří vystupovali na charitativní akci Konta Bariéry, a to bez honoráře. Aby nemuseli platit hotel, tak jsem jim nabídla, že můžou přespat u mě,“ uvedla k tomu Bílá.

21. ledna 2009: Falešný francouzský milenec

Objevuje se první skandál. Deníku Aha! se totiž ozval anonym, který tvrdí, že jedenáctinásobná Slavice má nového milence! „Jmenuje se Antonín Texl a je mu 38 let. Žije ve Francii. Je to totiž francouzský podnikatel a producent. Jeho bohatství je ohodnoceno na miliardu eur,“ zaslal nám bez podpisu kdosi a tvrdil, že s Texlem je Bílá kvůli jeho povaze. „On je velice hodný, chytrý a pracovitý. A má Lucku hodně a dlouho rád,“ napsal ještě v e-mailu. A co na tu Lucka? „Nic na tom není pravda. Nikoho nemám,“ ohradila se rázně.

13. února 2009: Noid má novou lásku!

A je to tady! Vašek Noid Bárta potvrdil, že má novou lásku a je zamilovaný až po uši. Jeho vyvolenou se stala sestra producenta Petra Jákla – Alena Jáklová (33).

Noid opět zažívá pocity štěstí. Je zamilován do Aleny Jáklové, se kterou plánuje svatbu.

18. února 2009: Milenec z taxíku?

Lucka Bílá byla údajně viděna taxikářem, který Slavici vezl s pohledným mužem do jeho vily v Hostivicích. Jeden místní všímavec se dokonce nechal slyšet, že tam Bílou už párkrát viděl. Ale Lucka opět vše popírá: „Taxíkem jsem nejela ani nepamatuju. Mám své řidiče a ti by žádné informace o mně nepodávali,“ svěřila se Aha! Bílá.

4. března 2009: Žárlí Lucka na Alenu?

Bílá se zřejmě snaží zavřít kohoutek příjmu svému exmanželovi. Přestává totiž hrát muzikál Němcová, k němuž Noid složil hudbu a zároveň v něm hraje. To Noidovu peněženku citelně zasahuje. Za jedno představení Němcové bral zhruba 4000 Kč a bývaly doby, kde se jich hrálo i dvacet do měsíce. Spekuluje se, že se mu Lucka mstí za to, že si tak brzy našel novou lásku.

13. března 2009: Ctitel z Ameriky

Na obzoru nový milenec? Skladatel a producent Frank Wildhorn přiletěl za Luckou až z Ameriky a nabídl jí angažmá na Broadway. Jenže lidé blízcí Lucce mají jasno: má nového ctitele! O tom, že mezi nimi přeskočila jiskra, svědčí i to, že se k sobě na veřejnosti chovají jako dvě hrdličky a prakticky se od sebe ani na krok nehnou.

22. března 2009: Alenka a Noid: Zásnuby

Tak to mu se říká rychlost! Vašek Noid Bárta opravdu neztrácí čas. Není to ještě ani půl roku, co se rozvedl, a už prý Alenu Jáklovou požádal o ruku!

16. dubna 2009: Lucka pod útoky šílenců!

Už nějakou dobu Lucku pronásledují čtyři muži. Nešťastná Slavice dokonce kontaktovala policii! „Jeden z nich mi už několik let denně posílá telegramy, balíčky a dopisy. Píše třeba, kdy si ho přistěhuji k sobě domů. Další psychopat je malíř, který mě zobrazuje na svých malbách. Někdy mám na obraze venku vnitřnosti, střeva, nebo zjizvený obličej,“ svěřila se značně rozhozená zpěvačka. Další fanatik každou chvíli stojí u jejího domu.

4. listopadu 2009: Noid se rozešel s Alenou?

Navenek prosakuje informace, že se Noid rozešel se svou novou přítelkyní Alenou Jáklovou.

8. listopadu 2009 Lucka: přiznávám samotu

V exkluzivním rozhovoru pro Nedělní Aha! se Lucka přiznává, že je sama a ten správný chlap jí chybí.

14. listopadu 2009 Noid: Jsem pořád s Alenkou!

Jak Nedělnímu Aha! exkluzivně prozradil sám Noid, není pravda, že by se s Alenou Jáklovou rozešel. „Na jednom večírku jsem se objevil bez Alči a hned se napsalo, že už spolu nejsme. Není to v žádném případě pravda. S Alenkou nám to maximálně klape,“ svěřil se s úsměvem zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.