Slováci se bouří: Strach z českého finále SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slováci se bouří: Strach z českého finále SuperStar!

Jan Bendig a Martin Chodúr – budou opravdu ve finále SuperStar?
Jan Bendig a Martin Chodúr – budou opravdu ve finále SuperStar? (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

V Česko Slovenské SuperStar to vypadá, že se schyluje k českému finále mezi Martinem Chodúrem (20) a Janem Bendigem (15). A to se podle některých internetových diskusí řadě našich sousedů začíná příčit. Prý už padla i myšlenka, že finále bude ve třech!

V Česko Slovenské SuperStar to vypadá, že se schyluje k českému finále mezi Martinem Chodúrem (20) a Janem Bendigem (15). A to se podle některých internetových diskusí řadě našich sousedů začíná příčit. „Nova s Markízou teď jednají o tom, jak mít ve finále zástupce Česka i Slovenska,“ řekl nám zdroj ze zákulisí SuperStar. Prý už padla i myšlenka, že finále bude ve třech!

V soutěži zůstali tři Češi a dva Slováci. Podle odhadů vypadne po tomto víkendu Monika Bagárová (ČR) a tím budou síly vyrovnané. Dalším vyřazeným, pokud se nestane nic zásadního a Bendig s Chodúrem nezklamou, bude buď Miro Šmajda (SR) nebo Dominika Stará (SR). Tím pádem zůstanou ve hře jeden Slovák a dva Češi. „Ano a právě po těchto úvahách se mluví o finále ve třech!“ pokračuje nás zdroj.

„Zatím je v plánu finále ve dvou, nic o tom nevím,“ řekl Nedělnímu Aha! ke galavečeru plánovanému na 20. prosince mluvčí SuperStar za českou stranu Adam Kotalík. „Celý projekt produkuje televize Markíza, Nova se jen veze. Do finále prostě budou muset dostat Slováka nebo Slovenku,“ uzavírá náš zdroj ze zákulisí SuperStar. Jak to všechno dopadne, uvidíme dnes a během dalších nedělí. Své v tom samozřejmě hrají i finanční zájmy obou televizí.

Dá se totiž předpokládat, že v případě českého finále by na Slovensku zájem o soutěž opadl a klesly by i příjmy společností poskytujících hlasování prostřednictvím SMS zpráv.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.