Fischerové pomáhá exstarosta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fischerové pomáhá exstarosta

Lilian Sarah Fischerová uspořádala v Národním muzeu křest nového kalendáře Beautiful Mind.
Lilian Sarah Fischerová uspořádala v Národním muzeu křest nového kalendáře Beautiful Mind. (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

Modelka Lilian Sarah Fischerová (24) obsadila Národní muzeum! Bývalá baletka už poněkolikáté uspořádala charitativní večer na pomoc občanskému sdružení Slunce dětem. Lukrativní prostory, kde se akce konala, měla získat jen díky přátelství s bývalou hlavou Prahy 1 Petrem Hejmou (42)!

„Exstarosta má pro krásné ženy slabost, Lilian měl obzvlášť ve svém hledáčku. Obstarat párty v Národním muzeu je pro něj hračkou,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. „Ano, je pravda, že Petr Hejma mi pomohl zorganizovat tuto akci v Muzeu, bez něj by to nešlo. Ale že bych s ním něco měla? To ne. Viděli jsme se několikrát, to přiznávám, ale nic mezi námi není,“ přiznala deníku Aha! Fischerová, která ženatého Hejmu, jenž se brzy stane tatínkem, dobře zná. „Vrátila jsem se ke svému bývalému příteli Lukášovi,“ dodala Lily. Na akci se tajemně chovala i skandály opředená modelka Vlaďka Erbová. Se svou malou dcerkou se schovávala na pánských toaletách, kde ji hlídala ochranka. Nikdo nepochopil, proč předvádí takovou estrádu. Zřejmě chtěla být opět středem pozornosti.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Fotky z nového kalendáře Beautiful Mind.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.