Gondíková promluvila o nemoci! A už myslí na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gondíková promluvila o nemoci! A už myslí na sex!

Fotograf Jan Tůma vytvořil zcela ojedinělý kalendář. Své modely totiž fotil jako fi guríny.
Fotograf Jan Tůma vytvořil zcela ojedinělý kalendář. Své modely totiž fotil jako fi guríny.  (Aha! – Karel Kopáč, Jan Tůma)

Adéla Gondíková (36), která na přelomu srpna a září prodělala závažnou gynekologickou operaci, údajně kvůli podezření na rakovinu děložního čípku, se už cítí fit!

Na bedra si opět naložila tisíce pracovních aktivit, a přiznává, že se moc nešetřila ani po operaci, kdy měla šest týdnů odpočívat. Nemoc je už ale za ní a na lepší časy se blýská i co se vztahů týče. Po rozchodu s manželem Adéla přiznává, že už má nového chlapa!

Jen týden po letním zákroku Adéla nafotila snímky do kalendáře módní návrhářky Dany Dobřichovské, jejíž přehlídku na hlavním nádraží společně s Romanem Vojtkem v pondělí odmoderovala.

„Tehdy tvrdila, že se cítí dobře, že nešlo o nic závažného, na operaci sice byla, ale focení se nechtěla vzdát,vzpomínal na vznik fotek jejich autor Jan Tůma. „Ano, byla jsem nemocná, už jsem ale zdravá,potvrdila jeho slova moderátorka. „Začala jsem teď chodit do posilovny, protože jsem měla strašně ochablé svaly, moje tělo to potřebovalo,dodává Adéla.

Věčně usmívající se Adéla už má nejhorší za sebou. Nejlepší však je, že se v době, kdy psychicky těžce zvládala zdravotní komplikace, mohla opřít o někoho opravdu důležitého. Jak přiznává, v její blízkosti už je nový muž. Konečně se tak vymanila z depresí, při nichž řešila nevěru manžela Ondřeje Brouska (28). Ten ji před rokem opustil kvůli mladší herečce Anně Remkové.

Adéla Gondíková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.