Těhotná Faltýnová se přestala stydět za bříško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Faltýnová se přestala stydět za bříško

Těhotná Petra Štekl Faltýnová se i s manželem Simonem Šteklem objevila na přehlídce v hotelu Hilton.
Těhotná Petra Štekl Faltýnová se i s manželem Simonem Šteklem objevila na přehlídce v hotelu Hilton. (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Petra Štekl Faltýnová (31) prožila převážnou část těhotenství v Americe, kde až do pátého měsíce pracovala. O těhotenství zarytě mlčela a jediný, kdo byl ochoten potvrdit, že topmodelka je v očekávání, byl její manžel, podnikatel Simon Štekl.

Ani po návratu do Čech se modelka neobjevovala na žádných akcích, jako by se styděla za bříško. Až v sobotu večer manželé konečně vyrazili do společnosti na přehlídku spodního prádla do hotelu Hilton. Petra, která je v sedmém měsíci, byla konečně pyšná na »výstavní« bříško. „Přibrala jsem zatím jen sedm kilo,“ chlubila se. Coby nastávající matka samozřejmě i lehce pozměnila vizáž – nechala si ofinu a narovnala vlasy. Jediné, čeho se Faltýnová nevzdá, jsou minišaty – za své nohy se totiž nemusí stydět ani v těhotenství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.