Duety versus SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Duety versus SuperStar

Fotografie
Fotografie (internal)

Boj konkurečních televizí přitvrzuje! Sotva Nova začala vysílat finálová kola první Česko Slovenské SuperStar, Česká televize nasadila do boje hudební soutěž Duety ...když hvězdy zpívají. Dnes večer se navíc oba pořady utkají v tváří tvář proti sobě. Obě soutěže startují dnes večer od 20 hodin. Co je pro českou veřejnost větším lákadlem? Jakému pořadu dávají lidé přednost?

Elegance: Co se týče elegance a noblesy, tak na plné čáře vítězí Duety. Slušné chování moderátorů, absence vulgarit. Navíc v SuperStar co chvíli vyplouvá na povrch nějaký skandál. Třeba to, že semifinalistka Aneta Galisová nafotila erotické akty. Bod pro Duety.

Vtipnost a zábava: V obou pořadech není o zábavu a vtipné momenty nouze. Pravda je, že moderátoři SuperStar Leoš Mareš a Adela Banášová improvizují více než Aleš Háma s Terezou Kostkovou. Mladým lidem vyhovuje více SuperStar, starší generace dává přednost Duetům. Bod pro Duety i SuperStar.

Napětí: Přestože se zdálo, že v emocích a napětí bude SuperStar jasně lepší než Duety, ukázalo se, že to nemusí být až taková pravda. Hned v prvním vyřazovacím kole totiž nezvládla emoce Marcela Březinová, která v přímém přenosu pěkně vyčinila porotkyni Lindě Finkové. A ta se samozřejmě nedala. Bod pro Duety i SuperStar.

Porota: Co se týče image jasně vítězí porotci SuperStar. Málo platné: Habera, Rolins, Jandová a Hejma plní stále stránky nejčtenějších novin, mají mnohem zvučnější jména než Brabec, Balage či Lindě Finková v Duetech. Bod pro SuperStar.

Výsledek: Remíza!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.