Sobec Clooney: Nikdy nechci mít děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sobec Clooney: Nikdy nechci mít děti!

Pes je asi to jediné, o co je ochoten se George Clooney postarat.
Pes je asi to jediné, o co je ochoten se George Clooney postarat.

Herec George Clooney (48) platí za hoolywoodského lamače srdcí. Tisíce žen by si ho dokázalo představit po svém boku. On ale není tak dokonalý, jak se tváří.

..

Zatímco ostatní celebrity riskují svoji kariéru a pořizují si potomky a to mnohdy v hojném počtu - jako v případě Angeliny Jolie nebo Heidi Klum - George Clooney chce život bez komplikací, a tak říká: „Děti prostě nechci. Nevím, jak to nedokáže pochopit, ale opravdu nikdy potomky mít nechci a nebudu, respektujte to prosím.“

Stejně tak se vymezil i vůči svatbám. Jednou už totiž v devadesátých letech ženatý byl a prý mu to úplně stačilo. A co jeho nynější vyvolená Elisabetta Canalis? Musí respektovat, že práce je u George Clooneyho na první místě a o zásnubách nebo svatbě si může nechat jen zdát. Jenže je jen pár herců, kteří se udrží v drsném světě Hollywoodu do konce života mnoho není. Snad s tím filmový playboy počítá.

Foto ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.