Kdo vypadne ve třetím kole? Bude to Ben! Napovídá tomu hned několik indicií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kdo vypadne ve třetím kole? Bude to Ben! Napovídá tomu hned několik indicií

Ben Cristovao
Ben Cristovao (Aha! – Marek Pátek)

Komu se stane třetí finálové kolo Česko Slovenské SuperStar (neděle, Nova 20.00) osudným? Deník Aha! tuší odpověď! Jelikož zítřejší kolo patří králi a královně světové pop music Michaeli Jacksonovi (†50) a Madonně (51), všechny indicie směřují k Benu Cristovaovi (22)!

Jako jediný kluk v soutěži si totiž překvapivě vybral píseň od Madonny (Don´t Tell Me)! A to v době, kdy celý svět šílí po hitech Jacksona a žije jeho filmem This Is It. Proč nesáhl po Jacksonovi, když je ze zbylé osmičky určitě nejlepším tanečníkem a mohl by tuto dovednost šikovně prodat?

Odpověď nabízí sám! Chce v soutěži skončit. Poté, co ho v posledním kole strhala porota a pak stejně vypadla lepší Markéta Konvičková (15), si prý uvědomil, že pěvecky nemá co víc nabídnout...

Nedělní večer si ale i tak chce užít naplno: „Cítím respekt. Jsem ve společnosti lidí, kteří jsou daleko lepší než já,“ řekl takřka stydlivě. „Ale horší než před týdnem už to být nemůže. Už nebudu zpívat pro porotu, ale pro lidi, kteří mi poslali hlas...“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.