VKV končí, herci se loučili na dotočné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VKV končí, herci se loučili na dotočné!

Na večírek dorazila i Dana Morávková, která z VKV prchla na Novu do Ordinace v růžové zahradě. Nejvíc se těšila na svou těhotnou kolegyni Alici Bendovou.
Na večírek dorazila i Dana Morávková, která z VKV prchla na Novu do Ordinace v růžové zahradě. Nejvíc se těšila na svou těhotnou kolegyni Alici Bendovou. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Vlajkový pořad televize Prima, seriál Velmi křehké vztahy, udělal definitivní tečku za více než pětiletým vysíláním. Velkolepý středeční mejdan proto poctili svou návštěvou i herci, kteří už v seriálu nehrají. Přišla i Dana Morávková (37), která se s Primou nerozloučila právě v dobrém a »zdrhla« ke konkurenci – stala se hvězdou Ordinace v růžové zahradě na Nově. Na rozlučkovém večírku nechyběla. Nova jí dala povolenku!

„Já jsem v Rodinných poutech potažmo ve VKV hrála pět let, celý život na to budu vzpomínat, chtěla jsem hlavně vidět své kolegy,“ svěřila se deníku Aha! Dana, která si už před časem pojistila svou budoucnost a raději prchla na Novu do Ordinace. Stejně prozíravý byl i Miloslav Mejzlík, ten stihl už pro Novu natočit několik dílů Kriminálky Anděl. „A teď jsem ještě dostal nabídku točit italský seriál pro italskou televizi,“ chlubil se Mejzlík.

Nela Boudová se v seriálu objevila teprve před půl rokem, ale i tak na večírku nechyběla. Dorazila s Janou Bernáškovou, která dříve hrála v Ulici.

Většina herců však nadšením neoplývala. Moc nabídek se jim totiž nehrne, a tak jsou povětšinou bez práce. „Do Vánoc budu relaxovat a psát knihy,“ prozradila herečka Ivanka Devátá. Mezi seriálovými hrdiny se však našla i hrstka takových, kteří už dostali nabídku od České televize. „Nerada bych to zakřikla, ale něco se mi rýsuje na dalších dvou televizích,“ přiznala Zuzana Dřízhalová a podobně je na tom i Daniel Bambas a Zdeňka Žádníková-Volencová, kteří už spolupráci s veřejnoprávní televizí potvrdili.

Na večírku se i tančilo. Parket ovládli Daniel Bambas a Zuzana Dřízhalová.

Jen jedna herečka si oddychla, že po tolika letech seriál končí – těhotná Alice Bendová. „I když holky scenáristky by to určitě nějak udělaly, aby zakryly to mé velké břicho a ještě větší prsa. Už jednou se jim to povedlo,“ smála se Bendová. Na večírku nechyběla ani Petra Špindlerová alias sekretářka Hanička, která seriál opustila před rokem. „Nechala jsem se na vlastní žádost vypsat. Už jsem té role měla dost. Pořád jsem jenom musela plakat, už jsem ze sebe neuměla ty slzy vydolovat a pořád dokola mi pan režisér opakoval, abych ubrala na síle a energii. To se nedalo zvládat,“ přiznala Špindlerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.