Mahulena Bočanová: Psychický teror v televizi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mahulena Bočanová: Psychický teror v televizi

Mahulena Bočanová ráda drbe, ale jen ty ostatní.
Mahulena Bočanová ráda drbe, ale jen ty ostatní. (TV Prima)

Moderátorka »primáckého« magazínu TopStar o životě celebrit Mahulena Bočanová (42) se sama týden co týden šťourá v soukromí kolegů a kolegyň, když ale chtěli reportéři pořadu natočit příspěvek o jejím vlastním rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (43), se zlou se potázali! Bočanová prý předvedla hysterickou scénu a dupla si, že o ní se žádná reportáž točit nesmí!

„To v žádném případě nedovolím! O mém soukromí se nic točit nebude! Jinak končím!“ zuřila prý Mahulena. A to přesto, že právě včera vysílaný díl se týkal aktuálních rozchodů slavných celebrit. Televize se její reakce zalekla, a tak raději ustoupila. Na obrazovce to včera opravdu působilo až hloupě, jak TopStar okázale ignoroval nejpropíranější rozchod podzimu! „Domníváme se, že by nebylo vhodné, kdyby moderátorka pořadu figurovala i v reportáži. Zároveň se snažíme respektovat oslovené celebrity a to, co ze svého soukromí chtějí nebo nechtějí komentovat,“ nepřímo potvrdila Bočanové nesouhlas s reportáží i mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Do ostatních rozchodů se však magazín naopak pustil s vervou sobě vlastní... Atmosféře v týmu televizního magazínu prý nepomáhá ani fakt, že Bočanové manžel si jako milenku našel zpěvačku Martu Jandovou (35), která je blízce spřízněná s jednou z reportérek pořadu Martinou Jandovou (40). Marta je dcerou rockera Petra Jandy a Martina jeho exmanželkou, obě ženy jsou ale dobré kamarádky. Navenek to Mahulena nese s grácií, uvnitř ji to ale hlodá...

Z Mahulenina jednání je prostě cítit, jak těžce nese krach svého manželství. Sice tvrdí, že s manželem zůstávají kamarádi, pro každou ženu ale musí být nesnesitelná představa, že je nadále nucena žít jen pár metrů od domu, do něhož si expartner vodí svou novou lásku a sexy dračici Martu, a sdílí s ní lože. Z domu ve Velkých Číčovicích se totiž »Mahu« zhruba asi pět let nemůže odstěhovat kvůli své dceři Maríně, která je v péči psychologů. Oproti ostatním dětem totiž dospívá později a základní školu horko těžko zvládá jen díky pomoci speciální asistentky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.