Další Českou Miss zvolí v tovární hale | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další Českou Miss zvolí v tovární hale

Tiskové konference se zúčastnily (zleva) Renata Langmanová, Michaela Maláčová a Iveta Lutovská.
Tiskové konference se zúčastnily (zleva) Renata Langmanová, Michaela Maláčová a Iveta Lutovská.

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová (38) opět experimentuje s místem, kde se bude konat slavnostní vyhlašování České Miss 2010. „Dva roky jsme byli na letišti, letos to bude zase netradiční dějiště finálového večera. Vše se uskuteční v bývalé tovární hale ČKD v Praze – Karlíně,“ šokovala na tiskové konferenci Maláčová.

„Vždycky jdu do nějakého rizika. Je to proto, aby se divák bavil, aby byl vtáhnut do pořadu, prostě to musí za něco stát,“ dodala ředitelka soutěže, která žije ve Švýcarsku s partnerem Zdeňkem Bakalou a třemi dětmi. A v čem že bude nadcházejí roční jiný než ostatní? „Tak první věc je ta, že letos nejsem těhotná. Pak bude nečekaná volná a soutěžní disciplina, holky nebudou až do začátku přímého přenosu vědět o co jde. Jsou to pak zajímavé situace pro diváky, ale samozřejmě nemáme v plánu nějak ublížit dívkám,“ řekla deníku Aha! Malačová, která v klubu Solidní nejistota prozradila i několik dalších novinek soutěže.

(kre)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.