Xaver Veselý už má ochranku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Xaver Veselý už má ochranku!

Moderátor Luboš Xaver Veselý teď neudělá bez ochranky ani krok!
Moderátor Luboš Xaver Veselý teď neudělá bez ochranky ani krok!

PRAHA – Moderátora Luboše Xavera Veselého (38) hlídá ochranka! A doprovází ho doslova na každém kroku. Jak včera uvedl deník Aha! jako první, populárního XXL moderátora chce někdo zlikvidovat a na mobil mu posílá výhrůžné SMS zprávy!


„Podal jsem trestní oznámení na neznámého pachatele, ale už vím skoro jistě, odkud výhrůžky pocházejí. Včera mi totiž přišla esemeska: Jestli se teď Jonákův případ obnoví, půjdeš tam místo něho ty,“ přiznal nám Xaver Veselý.

Vše začalo, když minulý týden rádio Frekvence 1 odvysílalo speciální díl populárního Křížového výslechu s kontroverzním Ivanem Jonákem, který je odsouzený za zorganizování vraždy manželky na osmnáct let vězení. Po uvedení Křížového výslechu s Jonákem se stal Veselý terčem výhružných SMS zpráv. „S odsouzeným Jonákem jsem natočil reportáž pro televizi Nova a teď byl v Křížovém výslechu, a to asi někteří lidé namontovaní v jeho kauze a nestandardním odsouzení nemohou unést,“ myslí si Veselý, kterého nyní hlídá ochranka. Z přítomnosti tvrdých chlapů si prý ale nic nedělá, a dokonce hodlá v Křížovém výslechu v rozhovorech s kontroverzními osobnostmi pokračovat. „Během pár týdnů natočím Křížový výslech s Jiřím Kajínkem,“ dodal Xaver.


Autor: Miroslav Graclík
Foto pro Aha!: Miroslav Plešek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.